Dřevostavby Rob

Rodinné domy technologií čepových spojů

28.07.2011 15:07

Dřevostavby Rob a Ekostav Novotný s.r.o. vám nabízí dodání nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb postavených unikátní stavební technologií, která je jedinečná nejen u nás ale i v zahraničí a splňuje ty nejnáročnější parametry moderního výrobku z hlediska užitných vlastností, cen a ochrany životního prostředí.

Tato technologie byla vyvinuta v době, kdy dřevostavby v Čechách byly ještě v plenkách a je duševním vlastnictvím společnosti Ekostav Novotný s.r.o.. Tato technologie je využita na mnoha stavbách v České republice, ale také v Německu a Rakousku. Tento unikátní stavební systém je zapsán od roku 1997 na Úřadu průmyslového vlastnictví pod číslem CZ 6619 U1 jako Standardní nosný prvek.

 Námi nabízená technologie čepových spojů s minimálním použitím kovového spojovacího materiálu se vyznačuje vysokou pevností a tuhostí skeletu. Díky těmto vlastnostem lze z našeho systému postavit několikapatrové bytové domy v rozsahu uličních bloků, administrativní budovy, obchody, restaurace, objekty průmyslového charakteru a samozřejmě rodinné domy od sociální výstavby až po luxusní sídla.Jednoduchost a variabilita konstrukce našeho systému umožňuje rychle a také levně měnit a uzpůsobovat již hotovou stavbu podle měnících se požadavků a potřeb rodiny v průběhu jejího života.

Variabilita stavebního systému umožňuje postavit hrubou stavbu rodinného domku během jednoho měsíce, celou stavbu na klíč lze dokončit v průběhu tří měsíců. Jednotlivé prvky stavebního systému se vzájemně provazují a tvoří kontinuální konstrukci, která tak lépe a rovnoměrněji odolává zatížení a ostatním vnějším vlivům. Systém charakterizuje otevřenost, pružnost a flexibilita, umí efektivně reagovat na široké spektrum požadavků a zadání. Mezi přednosti patří také jednoduchost, čitelnost a snadná kontrolovatelnost. 

Více na stránkách www.drevostavby-rob.cz

Vyhledávání

Kontakt

DŘEVOSTAVBY ROB Ing. Pavel Rob
obchodní zástoupení
Haas Fertigbau Chanovice s.r.o.


U Pivovaru 2304
256 01 Benešov
+420 739 215 280